Tystnad

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, när det är tyst på bloggen, då skapar jag som mest. Jag har ju börjat en stickutbildning på Västerbergs folkhögskola. En träff på två dagar har vi haft. Otroligt roligt och givande, tänk er att sitta tillsammans med 17 andra, lika nördiga, med samma intresse. Att sedan få ta del av en riktigt duktig och trevlig lärare dessutom. Icke att förglömma, gå och äta och fika bara så där, när det känns att det är dags. Känns som man är i himlen! Mellan träffarna, nästa i mitten på feb., får vi uppgifter via datorn. Både lite teori men mest stickning. När det gått ett år är det tänkt att vi ska ha ett helt bibliotek med stickprover med alla tänkbara mönster, uppläggningar och avmaskningar osv. Dessvärre blir det ju inte så kul foton på provlappar men ni får se en bild från min studieplats på skolan.
(null)
Det är ganska mycket arbete med det här. När lapparna är klara ska de blockad, märkas, fotas och till sist redovisas på datorn. Som ni förstår hinner jag inte med så mycket annan stickning men jag syr iallafall en del, mer om det i ett annat inlägg.

En reaktion på “Tystnad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *